OIKEUDENKÄYNTIAVUSTAJA JA PUOLUSTAJA RIKOSASIOISSA

Oikeudenkäyntiavustajan ja puolustajan palvelut rikosasioissa yksityishenkilöille ja yrityksille luotettavasti, asiantuntevasti ja ystävällisesti.

Rikosoikeudenkäynnissä ja esitutkinnassa on vastaajalla eräissä tapauksissa oikeus riippumatta taloudellisesta asemastaan saada itselleen puolustaja. Törkeästä rikoksesta epäillylle sekä pidätettynä tai vangittuna olevalle henkilölle puolustaja määrätään hänen pyynnöstään. Valtio maksaa puolustajan palkkion.

Muissa rikosasioissa voidaan avustajaksi määrätä luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja. Myös rikoksenuhrilla on mahdollista (ja suositeltava) käyttää esitutkintaa ja oikeudenkäyntiä varten oikeudenkäyntiavustajaa, joka auttaa asian oikeudellisessa käsittelyssä.

 

OIKEUSTULKKAUS SUOMESSA

Mahdollista avustaa suomi - eesti - suomi oikeustulkkina ja oikeudenkäyntiavustajana tuomioistuimessa, poliisilaitoksella tai muissa viranomaisissa.

 

OIKEUSAPU SUOMESSA

Autamme asiakkaitamme löytämään toimivan ja hyvän ratkaisun kaikkiin oikeudellisiiin ongelmiin.


HINTA ALKAEN 110€ / TUNTI + ALV 24%


Oikeusapu_suomessa_lakimies_annemarie_pietila

ota yhteyttÄ

Yhteydenotot oikeudenkäyntiavustukseen ja muihin oikeuspalveluihin liittyen puhelimitse +358 44 562 1044 tai sähköpostilla: annemarie.pietila@icloud.com